Virksomheden indgår som både rådgiver, sparringspartner og facilitator i forskellige forsknings- og udviklingsprojekter med fokus på teknologi. Ofte indgår jeg som rådgiver allerede i ansøgningsfasen, så vi sikrer det rette scope og får formuleret en rigtig god ansøgning med fokus på netop dét, som teknologiudvikleren ønsker at arbejde med.
Jeg har erfaring for at søge støttemidler i en række fonde og puljer, og kan endvidere også skrives ind som vidensleverandør i fx InnoBooster-ansøgninger i regi af Innovationsfonden. Særligt teknologiudviklere har gode muligheder for at få direkte støtte til at købe rådgivning her.
Du er meget velkommen til at kontakte mig, for at få en dialog om mulighederne for, at vi finansierer rådgivning og sparring til din teknologivirksomhed via ekstern finansiering.
Projekternes faglige fokus kan spænde bredt, og ydelserne tilpasses de specifikke projekter i relation til virksomhedens eller forskningslederens behov.
Jeg har tidligere været rådgiver på projekter om bl.a. velfærdsteknologier, teknologier i byggebranchen og teknologier om bord på skibe. Se bl.a. følgende rapporter:
Demensteknologier i praksis – En antropologisk analyse af hverdagspraksis og implementering af velfærdsteknologier til mennesker med demens på danske plejecentre v/Simone Felding, i samarbejde med Steffen Jöhncke og Bettina Skårup
Maritim beslutningsstøtte om bord – En antropologisk undersøgelse af, hvordan to digitale beslutningsstøttesystemer betragtes og bruges i praksis v/Cecilie Odgaard Jakobsen, med bidrag fra Bettina Skårup og Steffen Jöhncke. Projektet blev støttet af Transportens Innovationsnetværk (TINV) og DFDS.
Robotteknologi i byggebranchen – En antropologisk undersøgelse af robotteknologiens potentialer og begrænsninger i den danske byggebranche v/Christina Leeson. På dette projekt udviklede vi også en Guide til robotudvikling på arbejdspladser: Med robotten på arbejde. Projektet blev støttet af Industriens Fond i regi af innovationsnetværkene RoboCluster, InnoByg og Brandbase.
Aktuelt indgår jeg bl.a. i følgende projekter:
Robotten/teknologien som kollega – Et bidrag til en bedre udvikling og anvendelse af teknologier om bord på skibe v/Jakob Krause-Jensen, under forskningsprogrammet ‘Fremtidens teknologi, kultur og læring’ v/ Aarhus Universitet. Projektet er støttet af Den danske Maritime Fond.
Åben innovation i Det blå Danmark – på trods af DNA og NDA. v/Jakob Krause-Jensen, under forskningsprogrammet ‘Fremtidens teknologi, kultur og læring’ v/Aarhus Universitet. Projektet er støttet af Den danske Maritime Fond.
Hvad er nabostøj? v/Sandra Lori Petersen, Institut for Antropologi, Københavns Universititet. Se bl.a. Hvidbog om nabostøj – en fælles udfordring. Projektet er støttet af Realdania og Grundejernes Investeringsfond.